Η SARRA BOUTIQUE λειτουργεί στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης από το 2017 έως και σήμερα. Είμαστε κατάστημα γυναικείου ενδύματος, προσδοκώντας να εντοπίζουμε και να σας παρέχουμε τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, με συνεχείς νέες παραλαβές κάθε 1-2 εβδομάδες, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας, με τη θέληση και το πάθος για εργασία που μας διατρέχει θελήσαμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της Ελλάδας δημιουργώντας το νέο μας e-shop!

Πιστεύουμε ότι η μόδα είναι ένα ανεπανάληπτο κομμάτι της ζωής μιας γυναίκας! Για το λόγο αυτό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται διαρκώς με τις τελευταίες τάσεις της μόδας (νέες παραλαβές με καινούρια ρούχα, αξεσουάρ κλπ). Στις σελίδες μας στα social media μπορείτε καθημερινά να βρείτε νέες ενδυματολογικές προτάσεις με τα προϊόντα της Sarra Boutique.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια βρισκόμαστε στην διάθεση σας από Δευτέρα έως Σάββατο, 09:00 με 15:00, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram, ή e-mail στο info@sarraboutique.gr, διαφορετικά καλέστε μας στο +30 2541106068.